EQUESTOR ZADELS

Equestor Movimiento

Dit dressuurzadel is de opvolger van de Movimentá die toentertijd is ontwikkeld samen met Bastiaan de Recht. De Movimiento is iets aangepast in design maar niet in eigenschappen. Het zadel onderscheidt zich van andere zadels o.a. door:

  • Kussens met een breder draagvlak en gevuld met foam (met drukverdelende eigenschappen) en wol voor een optimale drukverdeling;
  • Kussens die het schouderblad nog meer vrijlaten vanwege de aangepaste lengte om het paard meer bewegingsvrijheid te geven. Biedt vooral bij paarden met veel front stabielere ligging;
  • Meer bewegingsvrijheid van schouder, schoft ,rug- en borstwervels;
  • Singelstoten, wrongen en zelfs de beugelriemhaken zijn aanpasbaar. Zo kan gezorgd worden voor een vrije en gebalanceerde zit bij een optimale drukverdeling en balans.

Biedt uitkomst voor paarden met rugproblemen of ter voorkoming van rugproblemen. Geschikt voor o.a. sportpaarden en barokke paarden.    

Prijs:    € 2.950,–

Verschillende foto’s van de Equestor Movimenta:

Meer dan 1000 tevreden ruiters in Europa

100% kwaliteitszadels

Uitgangspunt bij elk ontwerp is de flexibele boom die de rugbelijning in de lengterichting zo lang mogelijk volgt voor een optimaal draagvermogen. Enorme schouder- en schoftvrjheid, groter draagvlak en alle ruimte voor de wervelkolom zorgen er voor dat het paard zonderbelemmeringen ook werkelijk kan presteren!

Neem gerust contact op voor een deskundig advies of meer informatie...

Contact opnemen