GEBRUIKTE ZADELS

Aanbod gebruikt kan interessant zijn

De Equestor zadels worden per stuk op maat gemaakt. Dat wil niet zeggen dat een gebruikt zadel niet zou kunnen passen op jouw paard. Wij kunnen meestal ter plaatse het zadel aanpassen. Informeer bij ons naar de occassions.

Gebruikte zadels

Equestor David De Wispelaere

Limited edition (hiervan is maar één zadel gemaakt in deze kleuren)

bruin, 17,5″, dressuurzadel, maat zadel vergelijkbaar met een wijde 32

kussens gevuld met deels foam en deels wol

prijs: € 1.200,=

Equestor David De Wispelaere

Pegaso

Geschikt voor de langere ritten, dressuur zweetbladen

bruin met zwart, 17″

kussens gevuld met foam

prijs: € 700,=

Equestor David De Wispelaere

Equestor Classic

zwart, 17″, dressuurzadel, diepere zit

kussens gevuld met wol

prijs: € 795,=

Equestor David De Wispelaere

Wij hebben diverse Equestor zadels van klanten in consignatie. Wij kunnen deze zadels op locatie (op afspraak) komen passen. Informeer eens naar het aanbod, dit varieert wekelijks. Daarnaast hebben wij zelf ook gebruikte én demonstratiemodellen beschikbaar.

Contact opnemen >

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita