(paardrij)Laarzen

Equestor laarzen

De collectie van Equestor is uitgebreid met mooie, stoere leren rij- en vrijetijdslaarzen. De laarzen zijn te bestellen via Equestor en te leveren tegen bezorgkosten of bij Equestor verkrijgbaar na afspraak.

Laarzen

EQUICOMFORT LAARS

Italiaanse rijlaars met hoge schacht, elastiek en lusje. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en in diverse maten kuitomvang (zie onder).

Prijs van € 175,=, nu voor: € 87,50

EQUESTOR CAMPO VERDE

Chique sportieve rijlaars van hoogwaardig rundleer in de combinatie glad leer met geschuurd in de kleuren groen/bruin. Leren zool met anti-slip. Verdekte ritssluiting en hoge schacht. Fijne pasvorm. Leverbaar in de maten 37, 41 en 42.

Prijs van € 215,=, nu voor € 107,50

EQUESTOR CAMPO CONTEST

De opvolger van de vertrouwde Campo. Hoge(re) schacht waardoor meer geschikt als rijlaars. Lichte rubber profielzool en hoogwaardig soepel rundleer. Fijne pasvorm. Leverbaar in de maten 37, 38, 41 en 42

Prijs van € 215,=, nu voor € 107,50

EQUESTOR ARENA

Soepele rijschoen met lederen zool. Fijne pasvorm door elastiekverwerking bij de enkel. Leverbaar in de kleur bruin in de maten 41, 43 en 44.

Prijs van € 95,=, nu voor € 75,00

EQUESTOR RIOJA

Soepele rijlaars / vrijetijdslaars. Leverbaar in de kleur bruin in de maten 41, 42, 43 en 44.

Prijs: nu voor € 75,00

EQUESTOR Spaanse laarzen

Spaanse laarsen voor de bredere kuit. Geschikt voor mannen en vrouwen. Zowel met als zonder elastiek verkrijgbaar. Leverbaar in de kleur bruin en zwart in de maten 41, 42, 43 en 44.

Prijs: nu voor € 50,00

Equicomfort maten

Equicomfort juniormaten

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita