Accommodatie

Wie hééft en wie néémt de leiding?

Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina. Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.

Voor wie is paardencoaching?

Coaching met inzet van paarden is geschikt voor iedereen die op persoonlijk
of professioneel vlak wil investeren in groei en ontwikkeling. Paardencoaching is voor managers, (beginnende) leidinggevenden, teams, ondernemers en individuele deelnemers van zowel profit als non-profit organisaties.

Door wie:

Nellie Menger (gediplomeerd paardencoach en trainer) van “Juist in Balans” 

Waar:

Bij Equestor aan de Steenmaatsdijk 2 te Langedijke

Extra:

Kies voor een hele of een halve dag training met koffie/thee en versnape- ringen. Mogelijkheden met en zonder verse verzorgde lunch of uitgebreide borrel en bed & breakfast. Informeer naar de mogelijkheden.

Thema’s:

• Grenzen stellen
• Samenwerken
• Communicatie
• Persoonlijk en professioneel leiderschap
• Vertrouwen
• Teambuilding, teamrollen en teamdynamiek
• Resultaten behalen
• Keuzes maken
• Doelen behalen
• Authenciteit

Folder

Klik en bekijk de folder 

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita