OVER ONS

Marijs Hoogenraad

Marijs is afgestudeerd para veterinair en opgegroeid met en tussen de paarden van IJslander tot P.R.E. Zij heeft tevens in Spanje jonge hengsten gereden en paardrijtochten voor toeristen verzorgd. Het vak zadelpasser is haar met de paplepel ingegotenen. Zij is grootgebracht met Equestor en intern opgeleid door Inge Zwan. Met haar bedrijf Equilinos verkoopt zij de Equestor zadels en andere producten in heel Nederland. Je kunt haar bereiken voor een pasafspraak, een check up van je Equestor zadel en alle info over de Equestor zadels.

Jessica Eckelkamp

Jessica Eckelkamp is van jongs af aan een gepassioneerd amazone en graag op pad in alle takken van de paardensport. Voor haar PRE-hengst Carascal kocht zij bijna 20 jaar geleden haar eerste Equestor zadel. Vanaf dat moment werd haar enthousiasme voor dit bijzondere product gewekt. Enkele jaren later heeft Inge Zwan haar opgeleid tot zadelpasser en sindsdien verkoopt zij sinds ca. 15 jaar met veel plezier de zadels in Duitsland, België, Zuid Nederland en Zwitserland. Jessica Eckelkamp heeft een luisterend oor voor alle vragen en problemen en adviseert je graag.

 

Inge Zwan

Inge heeft na lange praktijkervaring  haar opleiding gedaan in Engeland bij de Society of Master Saddlers. In 2003 heeft zij Equestor overgenomen en verder uitgebreid. Zij was jaren verantwoordelijk voor de productontwikkeling, inkoop en verkoop van alle Equestor zadels. Inmiddels heeft haar dochter Marijs de verkoop voor Nederland overgenomen en is Inge verantwoordelijk voor de productontwikkeling en vervaardiging van de Equestor zadels. Tevens is Inge verantwoordelijk voor de verkoop in Spanje.

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita