Bed and Breakfast Klokhuis

Heerlijk bijkomen in B&B Klokhuis

Gelegen nabij het schitterende natuurgebied “Het Drents Friese Wold” ligt deze luxe en moderne Bed & Breakfast “Klokhuis” te Langedijke.
De 2 ruime, moderne gastenverblijven met eigen opgang op begane grond hebben een eigen douchegelegenheid, aparte toilet, eigen zitje, flatscreen tv, nespresso apparaat en 2 eenpersoonsbedden (aan elkaar te schuiven). De algemene ruimte met loungegelegenheid, t.v. en gezellige houtkachel voor de koude avonden biedt ruimte voor het drinken van een kop koffie of drankje en ’s morgens kan hier het uitgebreide verse ontbijt geserveerd worden.

Omgeving B&B Klokhuis

Beschrijving omgeving
Gelegen op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland ligt het Nationaal Park Drents-Friese Wold, welke één van de grootste natuurgebieden van Nederland is. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Voor vele bijzondere planten en dieren vormt het Drents Friese Wold een aantrekkelijk leefgebied. Voor natuurliefhebbers is er veel te beleven. Fietspaden, wandelpaden, groot aanbod aan ruiterroutes (75 km!) en een bezoekerscentrum bieden u de gelegenheid om de natuur van het nationaal park te ontdekken.

In de omgeving van het Drents Friese Wold kunt u naast wandelen, fietsen en paardrijden ook nog andere leuke uitstapjes maken: Drents Museum, recreatiegebied Aekingerzand, recreatiegebied Blauwe Meer, bosbad Appelscha, bezoek van hunebedden, Shakepeare Openlucht Theater te Diever, huifkarverhuur te Doldersum, Groninger Museum en Groninger binnenstad en diverse goede restaurants in de omgeving.

Prijzen

De prijs voor een kamer bij 2-persoonsbezetting is € 85,= inclusief uitgebreid ontbijt, bij 1-persoonsbezetting is dit € 70,=. Overnachting paard is € 15,=.

Tijdens cursussen speciaal tarief!

Uw paard mag en kan mee

Op aanvraag kunnen wij 2 goede fietsen regelen om de prachtige omgeving te verkennen.

Mogelijkheid tot het meenemen van uw paard.

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita