Accommodatie

De accommodatie van Equestor

Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina. Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.Hier zou eigenlijk een wervende tekst moeten komen als introductie voor deze pagina.

Cursussen en Clinics

Regelmatig vinden er cursussen en clinics plaats bij Equestor.

Deze accommodatie is tevens beschikbaar voor verhuur.

Cursussen, workshops, clinics met of zonder paard kunnen hier georganisserd worden, maar ook bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen behoren tot de mogelijkheden.

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Lichte binnenbak met (zit)ruimte voor publiek
  • All weather 20 x 60m buitenbak
  • Paddocks en roundpen
  • Er is voldoende gelegenheid voor stalling van de paarden (ruim en licht)
  • Mogelijkheid voor een uitgebreide verse lunch
  • Mogelijkheid voor volledige dagverzorging(koffie/thee/fris + versnaperingen, uitgebreide verse lunch, borrel ter afsluiting)
  • Wifi
  • Gebruik beamer

Cursussen en Clinics

Kijk voor meer info op: www.klokhuisbenb.nl/vergaderaccommodatie

of inspiratieoplocatie voor onze tarieven en mogelijkheden.

 

Paardencoaching

Paardencoaching is een effectieve, resultaatgerichte methodiek om persoonlijke, professionele en teamgerichte doelen op korte termijn te behalen. Voor paardencoaching op deze locatie kunt u  hier meer lezen >>

Ik heb dit zadel bij mijn paard gekocht. De vorige eigenaresse van het paard was gelukkig genegen om het aan mij te verkopen. Wat een fijn zadel is dit. Sinds ik dit zadel heb nooit geen pijn meer.

 

– groetjes Karen

Het zadel zit heerlijk en je ziet dat mijn paard het ook prima vindt. Hij is nog niet 100% in orde, maar het zadel helpt vast mee bij het herstel. Heel erg bedankt voor je reacties. Dat noem ik nog eens service! PS Die zadelmaker maakt al 40 jaar hele mooie en lichte zadels op maat, vooral voor springruiters. Ik heb heb dus nog even gevraagd wat hij van mijn zadel vond. Hij schudde zijn hoofd en zei, "dit zadel van mij hier is een Maserati, jij hebt een Rolls Royce, dat is ook heel mooi, maar niets voor mij". Je begrijpt dat ik nu helemaal tevreden ben met mijn aankoop.

 

 Groeten, Hans 

Jij bent een paar weken geleden bij mij op stal geweest om naar mijn zadel te kijken en je hebt 'm ook uiteindelijk ook een beetje aan moeten passen. Nou hadden we wat last van blessures en wat ongelukjes dus ik heb nog niet zo heel veel kunnen doen, maar sinds begin van deze week heb ik het rijden weer een beetje op kunnen pakken en ik wilde je even laten weten dat het echt een verbetering is! Het ligt echt veel lekkerder en ze reageert ook veel minder boos. Dus bedankt nog voor je komst, het was zeker niet voor niks!

 

 Gr. Marita